ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ ΘΑΝΟΣ

Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Θάνος Κριεμάδης διδάσκει τα μαθήματα Αρχές Διοίκησης Επιχειρήσεων, Διοίκηση Ολικής Ποιότητας στην παροχή υπηρεσιών, Στρατηγικό Σχεδιασμό αθλητικών οργανισμών και Επιχειρηματικότητα και Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Υπήρξε Αναπληρωτής Πρύτανη Οικονομικής Διαχείρισης και Υποδομών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καθώς και Μέλος της Συγκλήτου, Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού καθώς και Μέλος της Κοσμητείας της Σχολής, ενώ αυτή τη στιγμή είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου με τίτλο «Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής και Διευθυντής του μοναδικού στην χώρα μας Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με ειδίκευση στην «Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του οποίου υπήρξε εμπνευστής και ιδρυτής. Υπήρξε επίσης εμπνευστής και συνιδρυτής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Οργάνωση και Διοίκηση Δημοσίων Υπηρεσιών, Δημοσίων Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Πραγματοποίησε Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές στην Αμερική με ειδικεύσεις στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διοίκησης Αθλητικών Οργανισμών και είναι απόφοιτος του American College of Greece με εξειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στρατηγική Διοίκηση και Προγραμματισμό διδάχθηκε από τον Dr. Igor Ansoff που θεωρείται ο «πατέρας» της Στρατηγικής Διοίκησης (Strategic Management), στο Πανεπιστήμιο United States International University, San Diego, California, USA. Διοίκηση Ολικής Ποιότητας (Total Quality Management) διδάχθηκε από τον Καθηγητή Milton Chen (San Diego State University και San Diego Deming User Group), μαθητή του Dr. Deming, που θεωρείται ο «πατέρας» της Διοίκησης Ολικής Ποιότητας.

Εργάσθηκε στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα τόσο στις ΗΠΑ (Motorola, Inc., University of New Mexico, Basketball Hall of Fame, Research & Pooling, Inc.) έχοντας ως καθήκοντα το σχεδιασμό, την εφαρμογή και την αξιολόγηση Στρατηγικών Σχεδίων, Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Συστημάτων Διοίκησης Ολικής Ποιότητας, όσο και στην Ελλάδα (Διεύθυνση Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης του Υπουργείου Παιδείας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων). Είναι πιστοποιημένος Αξιολογητής του Ευρωπαϊκού Βραβείου Ποιότητας (EFQM Excellence Award) στους Δημόσιους Οργανισμούς-Εκπαιδευτικά ιδρύματα και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις και Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001:2008).

Είναι επισκέπτης Καθηγητής στα Πανεπιστήμια: (α) Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, (β) Πανεπιστήμιο Αθηνών, (γ) Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Κύπρος, (δ) Accadis Hochschule Bad Homburg, Γερμανία.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν το Στρατηγικό Σχεδιασμό, τη Διοίκηση Ολικής Ποιότητας, και τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού με πεδίο εφαρμογής κυρίως την παροχή υπηρεσιών. Έχει συγγράψει 7 βιβλία και επιμεληθεί 2 σε θέματα Διοικητικής Επιστήμης-Μάνατζμεντ, 50 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με σύστημα κριτών και 190 δημοσιεύσεις σε Πρακτικά Διεθνών Συνεδρίων.

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

-->

 

Προεδρος Επιστημονικη Επιτροπης

 • ΚΟΥΣΚΟΥΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Καθηγητής Δερματολογίας - Νομικός Πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικήςτ. Αντιπρύτανης – Γεν. Γραμ. Υπουργείου Παιδείας

 • ΤΖΕΝ ΙΩΑΝΝΗΣ

  π. Πρόεδρος Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ), συνεργάτης Διεθνών Σχέσεων Δήμου Αθηναίων

Επιστημονικη Επιτροπη

 • ΑΘΑΝΑΣOΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟΣ

  Ομότιμος Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου

 • ΒIQUET GUY

  Σύμβουλος Διεθνών Θαλάσσιων Μεταφορών,  Διεθνούς Εμπορίου

 • ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  Σύμβουλος Ανάπτυξης Διεθνών Πωλήσεων. Διευθύνων Σύμβουλος DK Consultants  

 • ΚΟΥΣΚΟΥΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Καθηγητής Δερματολογίας - Νομικός Πρόεδρος Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικήςτ. Αντιπρύτανης – Γεν. Γραμ. Υπουργείου Παιδείας

 • ΚΟΥΤΣΟΥΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

  Καθηγήτρια Προσαρμοσμένης Κινητικής Δραστηριότητας στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

 • ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ ΘΑΝΟΣ

  Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

 • ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Ειδικός Επιστήμονας Άμυνας & Ασφάλειας, ειδικός συνεργάτης Κέντρου Μελετών Ασφάλειας της Γενεύης

 • ΣΤΕΦΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

  Πολιτικός Μηχανικός (ΕΜΠ)

 • ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

  Καθηγητής Ηλεκτρονικών Υλικών στην Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ)  

 • ΨΥΛΛΑΚΗ ΕΛΙΑ

  Αναπληρώτρια Πρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Πολυτεχνείου Κρήτης και Καθηγήτρια Υδατικής Χημείας στη Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος.  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ «ΕΚΙΝΑ» Α.Μ.Κ.Ε.

Λ. Βουλιαγμένης & Θέτιδος 12, ΤΚ 166 75, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0263868, 213 0273633
Fax: 211 7708355
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.