ΝΕΑ

Το πιο φουτουριστικό βιβλιοπωλείο βρίσκεται στην Κίνα και μιμείται τη ροή του νερού!

Σίγουρα ένα από τα πιο πρωτότυπα και φουτουριστικά βιβλιοπωλεία στον κόσμο, το Yangzhou Zhongshuge, βρίσκεται στην περιοχή Zhen Yuan της Κίνας και αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι για τους λάτρεις του βιβλίου.

Περισσότερα...

Σε ποιο πανεπιστήμιο για να πάρεις πτυχίο, πρέπει να ξέρεις κολύμπι;

Ένα κινεζικό πανεπιστήμιο - από τα πλέον διαπρεπή της χώρας - πλέον διαμηνύει σε όλους τους δυνητικούς του σπουδαστές το εξής: "Δεν θα πάρετε το πτυχίο σας, αν δεν μας αποδείξετε πως ξέρετε κολύμπι!"

Περισσότερα...

Μια πανέμορφη όπερα εναρμονισμένη με το αστικό περιβάλλον στη Βόρεια Κίνα

Η επιδίωξη των αρχιτεκτόνων του γραφείου MAD Architects ήταν να δημιουργήσουν ένα κτίριο εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Περισσότερα...

Στο 0,8% ο πληθωρισμός στην Κίνα

Κατώτερος των προσδοκιών αποδείχθηκε τον Φεβρουάριο ο πληθωρισμός στην Κίνα, καθώς ο δείκτης τιμών επιβραδύνθηκε στο 0,8% έναντι 2,5% τον Ιανουάριο.

Περισσότερα...

Απολογισμός εισαγωγών και εξαγωγών της Κίνας το Φεβρουάριο

Οι εξαγωγές της Κίνας αυξήθηκαν 4,2 τοις εκατό το Φεβρουάριο από έτος σε έτος, ενώ οι εισαγωγές 44,7 τοις εκατό, όπως έδειξαν στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στα τελωνεία.

Περισσότερα...

Πολιτιστικό Έτος Ελλάδας-Κίνας 2017

Η πρώτη συνάντηση εκπροσώπων των ελληνικών φορέων που θα συμμετάσχουν στο Πολιτιστικό Έτος Ελλάδας-Κίνας 2017, πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Περισσότερα...

Ένα πλωτό μονοπάτι στην Κίνα με μαγική θέα!

Ο περίπατος στη φύση, εκτός από τις ευεργετικές του ιδιότητες, προσφέρει στον άνθρωπο μερικές όμορφες στιγμές χαλάρωσης και γαλήνης. Όταν αυτό συνδυάζεται και με το υδάτινο στοιχείο, ειδικά όταν περπατάς πάνω... στο νερό, η εμπειρία αποκτά άλλη σημασία!

Περισσότερα...

Κίνα: η 2η μεγαλύτερη αγορά κρασιού στον κόσμο μέχρι το 2020 ανακοίνωσε η VINEXPO

Η Κίνα έχει οριστεί να γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά κρασιού στον κόσμο μέχρι το 2020, όταν οι πωλήσεις ακόμη και στον αφρώδη οίνο έχουν ανέλθει σε 21 δισεκατομμύρια δολάρια στη χώρα, όπως ανακοίνωσε η βιομηχανία κρασιού VINEXPO.

Περισσότερα...

Επιτάχυνση της μεταποιητικής δραστηριότητας στην Κίνα

Επιτάχυνση εμφάνισε τον Φεβρουάριο ο ρυθμός αύξησης της μεταποιητικής δραστηριότητας στην Κίνα, χάρη στην τόνωση της καταναλωτικής ζήτησης.

Περισσότερα...

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ «ΕΚΙΝΑ» Α.Μ.Κ.Ε.

Λ. Βουλιαγμένης & Θέτιδος 12, ΤΚ 166 75, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0263868, 213 0273633
Fax: 211 7708355
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.