ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

Γίνετε μέλος του Ελληνοκινεζικού Ινστιτούτου Ανάπτυξης και ενταχθείτε σε μία διαπολιτισμική ομάδα που θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε, να διευρύνετε τις δραστηριότητές και τις επιλογές σας, να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, να συνεργαστείτε, να βρείτε πληροφορίες για τη διευκόλυνση των κινήσεων/σχεδίων σας, να διαφημιστείτε, να απολαύσετε πρώτοι και με μειωμένο κόστος πλήθος υπηρεσιών.

Τα μέλη του ΕΚΙΝΑ:

  • Λαμβάνουν δωρεάν την έντυπη τριμηνιαία έκδοση cn.gr
  • Ενημερώνονται πρώτοι για όλες τις δράσεις του ΕΚΙΝΑ. Λαμβάνουν προσκλήσεις ή τυγχάνουν σημαντικής έκπτωσης σε εκδηλώσεις που επιθυμούν να παρακολουθήσουν/παραστούν.
  • Λαμβάνουν ενημερωτικά newsletters ή/και emails σχετικά με επιχειρηματικά νέα που αφορούν τη συνεργασία των δύο χωρών.
  • Έρχονται σε επαφή με άλλα μέλη διευρύνοντας τον κύκλο των επαφών τους.
  • Ενημερώνονται για εκπαιδευτικά προγράμματα, για προσφορές, για θέσεις εργασίας, για εμπορικά και οικονομικά ανοίγματα, για ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα.
  • Υποστηρίζονται έμπρακτα για την υλοποίηση των στόχων τους με την παροχή τεχνογνωσίας όσον αφορά στο οικονομικό, εμπορικό και επιχειρηματικό περιβάλλον της Κίνας.
  • Προβάλλονται με προνομιακές τιμές στην ιστοσελίδα και στο περιοδικό του Ινστιτούτου

 

Το Ελληνοκινέζικο Ινστιτούτο Ανάπτυξης εργάζεται και λειτουργεί υπό το πνεύμα συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας. Το ΕΚΙΝΑ μαζί με τα μέλη του θα πετύχει να δημιουργήσει μία σταθερή και μόνιμη βάση που θα του επιτρέπει να δρα συστηματικά, οργανωμένα και με σωστό σχεδιασμό, έχοντας στόχο την ανάπτυξη σχέσεων με την Κίνα, έναν οικονομικό και αναπτυξιακό κολοσσό που προσφέρει αξιοσημείωτες ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης και δημιουργίας.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΩΝ

banner-lang

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ «ΕΚΙΝΑ» Α.Μ.Κ.Ε.

Λ. Βουλιαγμένης & Θέτιδος 12, ΤΚ 166 75, Γλυφάδα

Τηλ.: 213 0263868, 213 0273633
Fax: 211 7708355
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.